DIVERSITATE SI REALISM
Va invit sa intrati in randul membrilor postatori ai acestui site.
Va prezint informatii diverse pe teme care consider ca sunt pertinente si au un real suport informativ.
Faceti - va remarcati prin: propuneri, solutii, critici, expuneri!
,, Un om informat este un om puternic! " 
PortalPortal  JuridicJuridic  MedicinaMedicina  InvatamantInvatamant  GastronomieGastronomie  IstorieIstorie  StiintaStiinta  ModaModa  FilmeFilme  MuzicaMuzica  DigiDigi  ForumForum  Imagini superbeImagini superbe  GalerieGalerie  AcasaAcasa  CautareCautare  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Distribuiți | 
 

 Razboi geologic

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin


feminin Varsator Maimuta
Numarul mesajelor : 1523
Data nasterii : 16/02/1969
Varsta : 49
Comentarii : Jurist, jurnalist, scriitor. Manager/Ceo


Data de inscriere : 04/03/2008

Foaie de personaj
Pasiuni: Poezie, grafica, pictura, goblen
Aspiratii:
Regrete:

MesajSubiect: Razboi geologic   Dum Dec 14, 2014 5:23 am

A pornit un razboi ecologic fara sa fim informati si se tolereaza aceste metode perverse, inumane si ne santionatorii.
Proiect de modificare a vremii si control al mintii Star Wars Defense Initiative (SDI). HAARP este capabil sa creeze fenomene meteo cum ar fi uragane, tornade, cutremure si tsunami. Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal tot cu ajutorul acestei tehnologii realizat.
,,Un sistem de comunicare silentios in care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi - nn), din spectrul foarte jos sau foarte inalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati in amplitudine sau in frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, in mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, in timp real, sau pot fi inregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator”


http://ro.wikipedia.org/wiki/HAARP,,Prima ploaie artificială a fost provocată în București în anul 1931 de către cercetătoarea Ștefania Mărăcineanu. Datorită rezultatelor obținute, Ștefania Mărăcineanu a primit sprijin din partea guvernului francez și a repetat cu succes aceste experimente în anul 1934, în Algeria. Cercetările următoare în acest domeniu au continuat abia după cel de-al Doilea Război Mondial, când, în anul 1946, inginerul american Vincent J. Shaefer a făcut o experiență pe muntele Washington, unde a provocat o aversă puternică.
Prima ploaie artificială în scopuri militare a fost provocată în anul 1963 de către armata americană în Vietnam, iar în anul 1966, tot americanii au provocat ploi torențiale cu urmări dezastruoase în provinciile din nordul Laosului. Marile puteri au perfecționat uneltele de manipulare a naturii în scopuri militare, provocând nu numai ploi torențiale și furtuni violente, ci și cutremure artificiale".  
,,Scopul unui astfel de atac asupra mediului terestru sau marin poate distruge economia unei țări-țintă, standardul de viață, capacitatea de a purta un război sau chiar de a supraviețui pe termen lung”, susține Hellen C. Noltimier, profesor la Universitatea statului Ohio".

,,Recent, în România a apărut un fenomen care nu s-a mai văzut din 1983. Soarele a fost acoperit de nori timp de o lună, din 11 noiembrie până pe 10 decembrie. Potrivit unor experți militari, de vină ar fi rușii.
Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiații electromagnetice care acționează pe principiul cuptorului cu microunde.Astfel, porțiuni ale ionosferei sunt încălzite și produc acumulări de energie în cer care au un impact dezastruos din punct de vedere climatologic. Experimentele realizate de ruși ar fi provocat și cutremurele de pământ din ultima vreme, dar și inundațiile tot mai frecvente din țară. Ruperile de nori care au afectat Dobrogea și stațiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitații abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deținută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre", spune Emil Străinu, fost consilier parlamentar pe probleme de război geofizic".

Link:
http://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98tefania_M%C4%83r%C4%83cineanu
http://www.satumareonline.ro/cp/55/3000/Ploaia-artificial%C4%83-a-fost-inventat%C4%83-%C3%AEn-Rom%C3%A2nia

TESLA
http://mirey.forumgratuit.ro/t418-tesla-un-geniu-in-uitare?highlight=tesla
Sus In jos
http://mirey.forumgratuit.ro
 
Razboi geologic
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
DIVERSITATE SI REALISM :: Social si economic-
Mergi direct la: